OBS! Handbok och basarreklam finns längst nere.

Höstbasar 17 november 2018 kl. 12-14

Bakverk, våfflor, lotteri, lyckohjul, lopptorg, presentshop och äventyrsbana! Mattlidens traditionella basar ordnas lördagen den 17.11. kl. 12.00-14.00. Caféet öppnar redan kl. 11.30. Skicka gärna basarreklamen till vänner och bekanta!

I år har vi Mobilepay som ett betalningsalternativ, så passa på och ladda appen redan nu!

Alla familjer önskas hjälpa till i förberedelserna och delta i andan "Alla bakar och alla hämtar". Basaren är föräldraföreningens största inkomstkälla och vinsten går eleverna till godo.

"ALLA BAKAR & ALLA HÄMTAR" -andan

Alla familjer önskas hämta bakverk och begagnade föremål i mån av möjlighet och hjälpa till att förbereda samt genomföra basaren. Alla klasser får också en egen avdelning som de ansvarar för att den ställs i ordning, att det finns personal osv. (läs mera i handboken). Klassen är dock inte ensamma ansvariga för att skaffa det som säljs på avdelningen.

Alla bakar:

• styckade bakverk till Caféet eller
  • hela, inpackade bakveck till Mat & Bakverk avdelningen
  • baka gärna låglaktos och skriv innehållsförteckning på bakverken
  • kom ihåg att märka dina fat med namn+åk och hämta efter basaren

Alla hämtar:

• det behövs fina föremål till auktionen och trevliga lotterivinster (mängd & massa)
  • prylar som hämtas till de olika loppisarna (barnböcker, musik, spel, stortsaker och leksaker)
  • sakerna bör vara i bra skick, sådant som du skulle själv köpa

ANSVARSOMRÅDEN PER KLASS 2018

ÅRSKURS 2018         ANSVARSOMRÅDE

åk 1     1 A-D               Inget (Föräldrafest 2019) Mera info kommer 3.10.

åk 2     2 A                   Hot Dog

åk 2      2 B                  Våfflor

åk 2      2 C,D              Mat & bakverk

åk 3      3 A-C              Lotteriet

åk 4      4 A-C             Café, kl 11.30-14

åk 5       5 A                Skrubu, skyltning & reklam (hämting också)

åk 5       5 B                Lyckohjul, städning

åk 5        5 C               Mat & bakverk, städning

åk 6        6 A-D          Spel och aktiviteter i gymnastiksalen, städning

åk 7        7 A-B          Loppis: Barnböcker, music, spel, DVD

åk 7        7 C-D          Loppis: Leksaker (inte mjukisdjur)

åk 7         7 E           SPORT-loppis (skidåkning, hockey, skönskrinning, ridning, cyklar, fotboll, etc.)

åk 8          8 A-E        (elevarbete) Egen försäljning + mat och bakverk, städning lördag

åk 9          9 A-X     Skyltning & reklam (hämting också), städpatrull på lördag

Föräldraföreningen FF Auktion

Ladda ner:

Basarhandboken 2018

(nyttig och viktig info om basaren till klassombuden)

Basarreklam (bifogas här senare) (för distribuering i Esbo, t.ex. i daghem, butiker, hälsocentraler mm.)